Tuesday, 12 November, 2019   6:53 AM

Reset Setting Kecilkan size fontKembalikan saiz font kepada asalMemperbesarkan saiz font
jata Laman Web Rasmi

Institut Penyelidikan Veterinar
Jabatan Perkhidmatan Veterinar

dvs
                                                       
newsico Seminar Perkongsian Ilmu Siri 5/2018
 

Seminar ini merupakan salah satu platform R&D bagi para penyelidik DVS berkongsi penemuan penyelidikan, bertukar pandangan dan pendapat dalam memperkukuhkan penyelidikan yang dijalankan. Seminar pada bulan Mac akan dilaksanakan pada tarikh dan masa mengikut ketetapan di bawah:

Tarikh  :  28 Jun 2018 (Khamis)
Masa    :  9.00 pagi hingga 11.00 pagi
Tempat:  Bilik Seminar Bangunan Patologi, VRI

Adalah menjadi harapan pihak institut agar semua yang hadir dapat menyumbang kepada idea-idea pelaksanaan penyelidikan yang menjuruskan kepada penyelesaian masalah berkaitan penyakit ternakan dalam negara.
newsico Pertandingan Anugerah Inovasi 2018
  Jabatan Perkhidmatan Veterinar akan mengadakan Pertandingan Anugerah Inovasi Peringkat Jabatan Perkhidmatan Veterinar bagi tahun 2018. Tujuan Anugerah Inovasi ini adalah untuk memberikan pengiktirafan kepada hasil inovasi dalam bidang penternakan yang dihasilkan oleh individu/kumpulan dari jabatan dan swasta serta memperkenal dan menyebarkan hasil-hasil inovasi yang boleh dicontohi oleh semua golongan.

Penyertaan adalah dibuka kepada semua warga Jabatan dan Syarikat Swasta berkaitan mengikut syarat-syarat penyertaan seperti di Lampiran 1. Maklumat penyertaan juga boleh didapati di laman web http://research.dvs.gov.my/AIDVS2018. Borang penyertaan hendaklah dihantar secara atas talian di laman web http://research.dvs.gov.my/AIDVS2018. Tarikh tutup pencalonan adalah pada 29 Jun 2018. Calon-calon yang memenuhi syarat kelayakan akan dipanggil untuk membuat pembentangan pada 7 Ogos 2018.

Borang Penyertaan  |  Syarat-syarat Penyertaan (Lampiran 1)
   
   
newsico Panduan / Modul penggunaan Sistem HRMIS. Klik disini
newsico Panduan / Modul penggunaan emel 1GovUC. Klik disini
newsico Muat turun borang - borang. Klik disini
newsico Pekeliling Perkhidmatan. Klik disini

Jumlah Pelawat : 5799505 Tarikh Kemaskini : 12 - Nov - 2019

Hari IniHari Ini256